Aventures a Berlín


Friedrichshain
2 febrer 2010, 14:16
Filed under: General

Hola!

Aquesta última setmana ha estat força estressant. Dissabte fèiem el trasllat i havíem de fer maletes, fer neteja… vam aconseguir fer-ho tot i dissabte a les 7h del matí ens llevàvem per canviar-nos de pis. Vam anar a buscar la furgoneta llogada i a les 10h ja erem al pis nou amb totes les maletes. La sorpresa va ser que el pis estava ple de pols per tot arreu, el lavabo brut (d’ús normal), la nevera plena de menjar i l’armari amb algunes coses de roba. Al principi va ser durillo, perquè portàvem molt cansament i ens va decepcionar, però ens vam posar a fer feina i a les 14h dinàvem a casa amb tot recollit i net. La veritat és que és un pis molt bonic i molt cuco, però la noia que ens l’ha llogat és molt desordenada i bruta, i pel meu gust, un pèl desconsiderada. Però bé, estem molt contents i no ens ha costat fer-nos-el nostre!

Dissabte a la tarda, després de tota la moguda jo tenia l’audició de cant! Va anar molt bé, la veritat és que per ser la primera audició vaig sortir-ne satisfeta. I una companya que fa teatre em va proposar de treballar escena amb ella tot fent un duet amb un altre noi que també va cantar. És un noi que no té una gran veu, però té molta gràcia i és molt músic. Em fa molta il·lusió!

El Xalom segueix molt animat amb les classes de direcció i de piano, i també amb l’alemany! El dia 13 de Març s’examina del B1!

La llar d’infants va molt bé, tot  i que crec que em fan treballar massa per ser practicant no remunerada. De moment n’estic molt contenta tot  que és possible que més endavant vagi a una altra llar d’infants (espanyola-alemanya) on em van oferir també una plaça de practicant.

Fins aviat!


Feu un comentari so far
Deixa un comentariDeixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %sA %d bloguers els agrada això: