Aventures a Berlín


Kindergarten I
4 Març 2010, 17:56
Filed under: General

M’agradaria explicar-vos una mica com m’està anant el practicum, però tot en un sol blog seria pesat. És per això que en faré uns quants. Qui hi tingui interès els pot anar llegint.

Fa 7 setmanes que faig el Practicum a la Llar d’infants. Hi vaig cada dia de 8’30 a 12’30h i he passat per 3 dels 5 grups que hi ha. Són 5 grups, un d’infants nascuts a 2009, dos d’infants nascuts entre 2007 i principis de 2008, un d’infants nascuts entre 2005 i 2007 i un d’infants amb necessitats educatives especials (que són de 3-5 anys). Cada grup té la seva aula on hi ha l’espai de joc i les taules de manualitats/àpats. Cada grup té els seus platets i tassetes d’un color diferent. Hi ha un jardí força ample, una cuina, una sala de gimnàs i un futur bar pels “papes i mames”. Els grups estan formats per uns 15 nens i nenes a excepció del grup de n.e.e que són 4 nens. A cada grup hi ha 2 educadores pagades i una practicant que treballa de franc. A més, hi ha el personal de cuina.

Com he dit he passat per tres grups. Els tres primers dies vaig estar amb un dels dos grups de nens de 2-3 anys però una educadora de l’altre grup de 2-3 es va posar malalta i em van canviar de grup. I em vaig quedar al segon grup de 2-3 anys, en el qual m’hi vaig quedar fins el 26 de febrer, ja que vam pactar amb la directora que al Març aniria amb els nens de 3-5 anys. És possible que faci 2 setmanes amb aquests i 2 setmanes amb els de N.e.e. A mi m’agradaria, així hauria passat per tots els grups.

L’horari és:

8’30- esmorzar (profes també)

9 – activitat o joc lliure

10- petits: canviar bolquers/ grans: activitat o joc lliure

11 – dinar (profes també)

11’30-12 – comença la migdiada

Marxo i ells es lleven cap a les 14h i molts s’hi queden fins les 17h-17’30h.

Dinar a les 11h és tota una aventura, sobretot quan el menú està basat en: patates, arròs, pasta, bratwurst, “barrites pescanova” i beicon… i per beure: te de fruites sense sucre diluït en aigua o suc de poma diluït en aigua!

Bon profit!


Feu un comentari so far
Deixa un comentariDeixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %sA %d bloguers els agrada això: